Digital Manager søges

Crescendo [kræ-sjen-do] er et dansk ejerledet investeringsselskab, der udbyder investering i ejendomme og grøn energi. Crescendo har siden 2002 udbudt 50 investeringsprojekter til 200 formuende investorer og varetager administrationen af en samlet aktivportefølje på 3,0 mia. kr. Crescendo har hovedsæde i Aarhus, afdeling i København og tæller i alt 12 højt specialiserede og dybt dedikerede medarbejdere.

Vil du være en del af en virksomhed, som har investeret i ejendomme og grøn energi siden 2002?

Crescendos absolutte spidskompetence er at finde den rette ejendom på den rigtige beliggenhed til den rigtige pris. I Crescendo løfter individet i flok, og du kommer i et vist omfang til at få opgaver uden for dit eget ansvarsområde i en flad organisation med korte beslutningsprocesser.

 

Du får en spændende rolle, hvor du i samarbejde med ledelsen skal videreudvikle virksomhedens kommunikation til markedet i form af øget fokus på digital markedsføring som kampagner på LinkedIn og FB, søgemaskineoptimering (SOE) og endelig koordinering af events. Du vil ydermere blive ansvarlig for aktivering af vores mange eksisterende og potentielle investorer via MS Dynamics365  

Hertil vil du, sammen med resten af teamet omkring den eksterne kommunikation, blive medansvarlig for optimering af salgsprocessen til investor.

 

For at få succes i jobbet er du fortrolig i anvendelsen af Dynamics365 CRM eller tilsvarende system og du beskæftiger dig i din nuværende stilling med digital markedsføring, hvor nøgleordene er segmentering samt konvertering af leads fra interessenter til kunder/investorer.

Det er en fordel, hvis du arbejder med finansielle løsninger, investorer generelt eller hos en ejendomsmægler.

Det er endvidere et ønske, at du har flere års erfaring med koordinering af events/kundearrangementer, og du har i det hele taget en struktureret tilgang til dit job, hvor løsninger går forud for udfordringer.  

På den øvrige IT front er en erfaren bruger af Microsoft Office, herunder specifikt MS Word og Powerpoint, og du behersker dansk i skrift og tale.  

Som person har du passion for dit arbejde og du har en interesse i at få tingene til at lykkes. Du har et ønske om at vide mere om investeringer og boliger, og du værdsætter og yder et højt serviceniveau, hvor du skaber stor værdi og gode oplevelser for kunderne.

Når vi giver dig frihed under ansvar, kvitterer du med at tage ejerskab for dine ansvarsområder samt at være løsningsorienteret og ansvarsbevidst.

Hos Crescendo får du gode udviklingsmuligheder og samt et åbent kontormiljø med en uformel omgangstone.

 

Arbejdsstedet er Århus og efter nærmere aftale København (Hellerup).

Er du den nye Digital Manager til Crescendo, så skynd dig at sende din ansøgning samt dit CV til Christian Stenbjerre fra Crescendo A/S, på cs@crescendo.dk.